Preview Mode Links will not work in preview mode

Lobke Faasen Podcast


Aug 26, 2020

Saskia Mulder

Saskia Mulder was één van de eerste gasten voor mijn podcast. Ik sprak haar in aflevering twee over het boek de verborgen impact en wat nou daadwerkelijk belangrijke stappen zijn voor een duurzame samenleving. Met veel plezier kan ik vertellen dat Saskia voor de tweede keer te gast is in mijn podcast. Ik spreek haar over een andere passie: effectieve communicatie.

Want voor een duurzame wereld is het niet alleen belangrijk om scherp te hebben WAT er moet gebeuren, het is minstens zo belangrijk om te weten HOE je mensen in actie krijgt. En hoe je dan precies moeten communiceren zodat mensen daadwerkelijk geïnspireerd raken om duurzamer te leven is iets waar Saskia alles over kan vertellen.

 

Shownotes

Website: www.thesocialreporter.nl

Instagram: Volg Saskia op Instagram

10% korting Yogi & Youssef's: gebruik de code Lobke10 bij het afrekenen in de webshop. Minimale bestelwaarde is 15 euro. Dit is een affiliate code.

 

Abonneer, beoordeel & deel

Abonneer jezelf voor deze podcast om geen aflevering te missen. En vergeet niet om een beoordeling achter te laten en deze aflevering te delen op sociale media of iemand waarvan je denkt dat hij of zij er iets waardevols uit kan halen.