Preview Mode Links will not work in preview mode

Lobke Faasen Podcast


Oct 14, 2019

Patrick Kicken had aan de buitenkant alles goed voor elkaar. Hij werkte jaren bij de grote radiostations Radio Veronica en 3FM, draaide als DJ op diverse feesten, verdiende super goed, had een mooi huis en kon in principe alles doen wat hij wilde. En toch was hij degene die een burn out kreeg. Hij was ongelukkig met het leven wat hij leidde en ging op zoek naar de ware zin van het leven. Hij zei zijn carière bij de radio vaarwel en stortte zich helemaal in non-dualiteit, bewustzijn, de vrije wil en het ego.

Inmiddels heeft hij al ruim 10 jaar de podcast praten over bewustzijn met filosoof Paul Smit (wat het tevens de langst lopende podcast maakt van Nederland). Daarnaast heeft hij nog de podcast leven zonder stress, waar ik zelf laatst ook te gast was om te praten over plantaardig eten, gezondheid en duurzaamheid.

Aansluitend op dat gesprek besloten we ook een aflevering op te nemen voor mijn podcast. En dat resultaat kun je nu beluisteren. We hebben het over Patricks weg naar een leven met meer zingeving, hoe hij bij non-dualiteit terecht is gekomen en waarom hij er achter kwam dat een gelukkiger leven gaat om meer kwaliteit en minder kwantiteit. Daarnaast staan we uitgebreid stil bij het ego en de rol die het ego - volgens hem - heeft bij de vele uitdagingen waar we in de 21e eeuw mee te maken hebben.

 

Shownotes

 

Meer over Lobke Faasen Diëtist